STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: November 2011

Sunday, November 13, 2011

DANIEL VOSOVIC!


Ooohhh myy.. DANIEL VOSOVIC!
He was born as a fashion designer in a reality program, PROJECT RUNWAY ALL STAR CHALLENGE.
 I totally like him because he has a variety of fashion designs ideas to create something that looks moderns, young and freshness in every designs that he really have a confidence to put on it.
He did the best and I like to see all the designs. It's super duper cool...

I love the pants.. so cool!
Cutiee dress =)
I love the jacket babe! I want it badly! =D
The shirts are simple beautiful..
If I have a lot of money... OF COURSE, I WILL BUY ONE =)

Friday, November 11, 2011

Bored Saturday day!

Phone murah dihiasi dengan manik2 NJ's handmade sendiri tauu. HEHE :p
baru je buat pagi tadi.. !


Pencil case DOMO ziraa :) Masa ni ziraa nak basuh DOMO ni sebab da setaon dia ta mandi. HEHE :p
Sebab tuu ziraa terbalik kan dia dan jadi sebegitu rupa.. tp, comell kan? HIHI :O


NOVEL yang ziraa baca tadi. Ta abis lagi sebab ziraa baca kadang2 je. Ikot mood ;)

SATURDAY is boring me... Do not know want to do anything.. Sleeping, eating.. That's the thing I am obliged. Online? Ouchh! Every single day I'm doing it.. Out with friends? HAHA.. For two months every day Wednesday I was out.. I'm totally boringgg in here.. HAHA. Never mind.. I'm only waiting for 16th November.. cepatt skitt laa sayangs~

Wednesday, November 9, 2011

SAYA PEMALAS!


ASSALAMUALAIKUM :)

huhhh~ PENAT ziraa tengok meja ziraa berselerak ni.. Eee, ta kemas pon ea. HAHA. Ok laa, minggu ni ziraa memang PEMALAS TAHAP DEWA! malas yang teramat sgt sgt sgt laa kan. Kurang dari seminggu je lagi ziraa akan berangkat zooommmm ke UiTM Segamat.. Alhamdulillah~ Hari yang kini dinanti2kan hampir tiba juga kan.. Sebab tuu laa ziraa MALAS gila nak kemas meja ni. Bukan meja je bilik pon cikai2 je kemas. Mungkin sebab ziraa ta ready lagi nak tinggalkan rumah kesayangan ziraa ni kan. Ye laa, da honeymoon 2 bulan kat rumah mengganggur pula tuu.. So, memang macam orang gilaa laa duduk rumah ni.. Kurang dari seminggu je ziraa akan pergi. Arggghhh! Sedihh laa = ''(
Sorry ziraa menangis seketika.. HAHA. Pack barang pon belom bt ape2 lagi. Gila malas laa weyhh..

MALAS MALAS MALAS MALAS MALAS MALAS
NAZIRA JAMIL MALAS........!!!
hahahahahaHAHA (aku gilaa)
da ta ade ape da nak cakap. Ziraa kena rajinkan diri untuk kemas bilik ni. HEHE.. ok laa, paipai ;)

Monday, November 7, 2011

Saya TAGED awak :) cuba laa tengokk ;)

Assalamualaikum :)

HAAIIYAA~ tengok tuu.. belom apa2 lagi ziraa da mengeluh.. sebab kau orang 2 orang laa kan.. aku da jadi mangsa "ganas" korang.. HAHA. tp, aku jawab dulu soalan FAHNA FAUZILAN ea.. thanks laa awakk sebab taged kitaaa... HEHE :)
Tapi, before tuu kena baca sedikit gedix2 rules ni.

THE RULES - must post these rules
  1. each person must post 11 things about their selves in their journal.
  2. answer the questions the tagger set for you in their post.
  3. create 11 questions for the people you tag to answer.
  4. you have to tag 11 people.
  5. go to their page and tell them.
  6. no tag back.
  7. no stuff in the tagging section about "you're tagged if you're reading this."
  8. you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) tag 11 people.

1) Terangkan ciri-ciri rumah idaman awak?
kita cerewet tauu. kita nak rumah kita ada swimming pool, ade gym, bilik bacaan, pastuu shower room nak sebesar bilik master badroom tuu. kiranya, semua mesti PERFECT laa. HEHE :p

2) Impian terbesar dalam hidup anda?
Kita nak ada brand pakaian sendiri. NJ's Wear Collection Boutique! ini SERIOUS!

3) Tempat yang paling awak nak pergi?
Banyak sangat3 sampai ta tersenarai tauu. Tp, paling nak pergi, FRANCE laa.. Dengan my husband.. nak honeymoon kat sane. InsyaAllah~

4) Orang terpenting dalam hidup awak?(sorang je)
Honestly, there're a lot of people I care and they're very3 important to me. Parents and family of cuz laa kan. Maybe HIM!

5) Kerja paling jahat awak pernah buat?
Tak puasa masa bulan Ramadhan. Makan dalam kelas, minum dalam kelas. Kita ta tipuu... Jahat kan... Eeee...

6)  Layan korea ta?(bands/dramas/movies)
Gilaa ta layan! Huiii~ Kita paling suka Drama mereka ;)

7) Berikan sebab kepada jawapan awak di atas?
1st sekali cerita korea kita tengok cite "ALL ABOUT EVE" ta silap laa nama tajuk dia. Mase tuu 2003 kot.. Kita suka tengok bkn sbb hensem2.. Tapi, sebab bahasa dia dengan mulut diaorang mase bercakap tuu.. Serious comell! Lps tuu, alang2 kan.. of cuz jugak laa.. cuci mata.. Ramai yg hensem2!!!

8) Facebook, twitter, blog, myspace mana yang menjadi pilihan?
BLOG!!! Sebab blog bole tulis apa yang kita sukaa.. Ta ade orang nak dengar luahan hati kita kan.. Blog je laa sanggup terima i.. HEHE :p

9) Awak selalu stalk orang tak? Jujur tau.
YA! Saya selalu stalk orang tuu.. SIAPA? itu rahsia sayaa :)

10) Awak pakai phone ape?
Phone murah je.. Hasil titik peluh tulang 4 kerat saya.. Sony Ericsson J20i :)

11) Senaraikan first tab, second tab, third tab bila awak online?
1st tab = FACEBOOK. Kita pasti semua orang mcm tuu kan. HAHA.
2nd tab = BLOG. i sukaa diaaa.. OUHB!
3rd tab = TA TENTU.. kadang2 twitter, you tube, ym, google, lirik lagu, macam2 laa..

soalan dari aku pulak ea :)

1) Berapa ramai musuh korang yang sekarang ni da jadi kawan korang?
2) Kalau pihak bank bg korang duit RM1 000000 dlm account bank korang secara free apa korang akan buat?
3) Sepanjang korang hidup ni da berapa kali korang pindah rumah?
4) Tempat yang paling bosan korang pernah pergi?
5) Suka berenang kat laut tak?
6) Nak ade husband/wife yang mcm mana?
7) Bila kali terakhir korang cedera semasa bersukan?
8) Bila dah kerja nanti korang nak gaji berapa banyak?
9) Korang pernah ta mengorat lelaki/perempuan?
10) Suka baju kebaya/baju melayu cekak musang ta? Sila nyatakan alasan anda sekali.
11) Blog aku cantik tak?

AKU TAGED KORANG EA.. MINTAK IZIN YE KAWAN2 YG COMELL :)

Zafirah
Fanaa
AnneAnne
Umie 
 
haa, ni je laa kot yang aku bole taged.. sorry laa ta cukup 11 orang. ta ramai yg rajin menaip blog kan.. HEHE :)