STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: unforgettable MEMORIESSS !

Friday, December 10, 2010

unforgettable MEMORIESSS !

lalalalalala ~
hey people ! hehe, zira happy sgt nih cuz I'M NOT LONGER A PERSON THAT THEY CALLED ME "hey,budakk sekolah", "kau kecik lagi laa", "kau skema" "kau blur, ape kau tauu ", "budak sekolah ddk umah jep", need to wear the uniform school every mon - fri, a person who her dad sent her to school or go up to school with BAS SEKOLAH, and bla bla bla . HAHA .

bloggiee : zira, bile u abz exm ?
zira : semalam ;)
blogiee : tarikh keramat dy bile ?
zira : 9DISEMBER 2010 . hoho .
blogiee : bile kali terakhir u pakai baju sek ?
zira : ermm, :'( semalammm (jwb dgn sedih )

ok laa, zira mmg happy thp dewa+critical . tp, zira sedih cuz akn tinggalkan baju sekolahku yg suci bersih lg gebu tuu . HAHA . ye laa, kalau g sekolah bile2 bole kan nk masok sekolah . tp, BAJU SEKOLAH ?! haaa, mane laa kite pkai lagi kan . lps nih tgkk jep laa anak2 kite pkai baju sekolah tuu . huuu, dn sudahh semestinye, ziraa akan rinduu pada BAUU MASHAMM BAJU SEKOLAHKUUU .. huhu . ape2 ponn, baju sekolahku, A LOT OF THANKS YAA SAYANGS CUZ U'VE MADE ME LOOKS YOUNGER THAN OUR AGES . haha . 

perkara yg ziraa lagi laa x bole nak lupekan ialah KENANGAN DGN CLASSMATES(5 DEDIKASI 2010) zira sume . hmm, MMG SEDIH GILE THP KRONIK bile jupe dyorg wat kali terakhir . zira smpt ckp jugak kat dyorg sume tuu "hey, jgn lupe saya yaa ;) " huhu . inshAllah sume akn igtkan zira laa bile ari2 bhgie dyorg tuu . haha . 
 Memory is a way of holding onto the things you love, the things you are, the things you never want to lose. these photo will paste in on my mind 4eva !

* classmates zira mostly chinese . tp, dlm gmba nih yg melayu semua pergi tknk mnjwb acc . huhu
i <3 u all guys !
muahhhh :*

No comments:

Post a Comment