STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: FATIN SYAFIQAH AZAHARI :'(

Friday, January 7, 2011

FATIN SYAFIQAH AZAHARI :'(

Assalamualaikum ;)
hye blogger !
new post zira hari nih zira nk luahkan laa isi hati zira yg tgh kesedihan thp critical .
post nih zira khas kn untuk shbt zira yg plg baik dn plg zira sygi iaitu FATIN SYAFIQAH bt AZAHARI <3

ten, aku tauu kau x suke cete psl diri kau dlm blog kn ? tp, aku teringin sgt nk cete jugak dlm blog nih . cuz aku x bole nk contact kau buat mase skrg nih yg kau tgh busy bugs kt PLKN tuu kan . even kau leh on hp tiap ujung minggu tuu ponn waktu kau atau aku mungkin terbatas kan ? so, i guess this is the best way fer us to confess my heart towards u . act, aku mmg agk kecik ati sgt3 dgn kau . bkn niat nk perbesarkan hal nih, tp aku x tauu laa knp aku kck ati sgt3 dgn kau . kau knp x bg tauu aku lgsg yg kau nk g PLKN ?! yg aku sedih lg gile3 bkn kau yg bg tauu aku, tp, kwn aku sndri yg bg tauu aku yg kau DAH G PLKN . waktu tuu aku tgh keje . tgh busy serves food fer patient, wong texted aku, ckp ade hal pntg . kt kitchen mmg x de line . so, all the txted mmg lembap masok . so, bile nk plating fer tea time . wong txted aku ckp "FATEN, DH G PLKN" .
OMG ! i can't believe it . i've took a minute untuk tenangkn diri aku dn bace txted tuu dlm 3 4 kali .
aku x percaye ! aku called wong . then, dy cetekan kat aku yg dy jupe kau kt danga bay x silap mase hantar kawan dy sekali . mase tuu, seriouslyy, aku mmg x percaye langsung smpai aku fikir yg wong buat2 cete .
then, aku tried called mak kau . mak kau x angkt . lg laa aku x senang duduk . aku called dak2 yg dpt PLKN cm zaff tp x angkt . aku called ann x angkt . aku called sume org, tp x sorg ponn yg angkt . mase tuu, tb2 aku rase aku LOST ! n i need some1 to talk to . tp, sorg ponn x de . ok finee, aku tried untuk tenangkn diri aku semula dgn lupekan kejap psl tuu, dn aku rase aku mcm kene tipu jep . cuz kau kata kau x tauu kau dpt panggilan ke berape kan . aku mmg ingt kata2 kau tuu yg kau X TAUU DPT PNGGILAN KE BERAPE . aku rase aku mcm agk bodo g percaye ckp kau . kalau bole, aku nk tnyer org2 terdekat kau . tp, kau jarang tipu aku so, that's y i'm always n keep in believe u sygs . aku post entry nih ponn not bcuz aku nk wat kn kau rase bersalah or wht . but, like i was told u from the earlier in my post that this is the best way fer me to confess my feelings towards u sygss ~ act, 3 4 hari b4 2nd january tuu aku ade asyik teringatkan kau jep psl kau akn g plkn mcm x lame lg. tp, aku fikir yg kau x tauu pggln ke bp . so, aku x nk tnyer laa . so, it's reallyy true act . so, from that, people of the blogger --->just go ahead wht ur instinct says n ask u wht to do cuz if u're not following it, at the end the shadow of most great regretful will controling urself juz like me ~
hmmm ~ faten, I MISS U BADLYY SYGSS !
DONT DO THIS AGAIN OK .
TXT ME OK WHEN U'RE FREE . I'LL TRY TO MAKE TIMES BECOME THE PERFECT TIMES FER US ;)
loves ... NJ <3

1 comment:

  1. babe, pasal bnde nie. aku pon ta tau na ckp ape. kau sabar je k, aku pon ta tau knape faten na rahsia sgt. ade baiknye jugak die ta bgtau. kau pon tau kan die cmne. kalau kau sedih die na pegi, nges depan die. ape lg kalau die yg na pegi. die sndri pon ta kuat semangat. harituu alep IM aku. cakap pasal faten, faten call die nges2. alep call auntie pon nges2 jgak. aku bukan ta na gtau korang sume tp ni yg faten mintak. t die blek raya cine jumpe la die k.

    ReplyDelete