STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: saya belum matang sepenuhnya laa.. awak? dah matang sangat ke? credit to HER :)

Saturday, June 25, 2011

saya belum matang sepenuhnya laa.. awak? dah matang sangat ke? credit to HER :)

ASSALAMUALAIKUM ;)

2 days i didn't update my bloggie nih.. I'm tired having to pack my things to go to college.
act, today i cannot update my blog but, as someone who gave a response QUITE EXTRAORDINARY to me.. YES! i need to and should update my blog today! guys, imagine that you dont ever be RUDE to HER, but SHE was RUDE to you! i'm wondering rite now babes, what should i'm gonna do.. 
 
credit to HER :  TAKE ALERT OK BABES !

si diaa kata SAYA TAK MATANG.. perhaps i'm not completely mature.. cuz i'm juz 18years old and you 19years old. ape laa sgt beza umo kite kan. setaon je.. so, saya x heran langsung laa. awak patot sedaa kn?
next, i said i respect you as my ex senior.. but, you dont respect me even a lilttle. it's pretty RUDE laa babes!
saya agak pantang kalau saya hormat orang tuu, tp, org tuu x hormat saya. bila saya tunjuk belang saya, orang akn kata "nazira, awak jahat!" I DONT LIKE PEOPLE SAYS ME LIKE THAT CUZ I ALSO HAVE FEELING ! so, i take the step not toooo rude towards both of you, GIRLS ;)
awak panggil saya budak.. once again.. YOU'RE TOTALLY RUDE LAA SIS.. saya x penah panggil awak budak dan saya x akan panggil budak even orang tuu under my age. what do you feel if you've A NAME but people call you BUDAK? maybe certain people dont mind people call them BUDAK. i'm quite sensitive.. so, i can't take what you've called me!
tersedak?? HAHAHA.. latelyy, i'm very sure yang saya tak pernah tersedak terok laa.. dan sorryy laa ye.. saya dah biase dgn lada2 nih cili api ponn bole juga..  kalau nk suruh minom sebaldi ponn bole jugak.
NO HAL LAA BABES ! with pleasuree laa :)

saya tak ada apa nak cakap lagi.. maybe fer temporary KOT..
thx fer the post and I'VE ALERT bout that ..
yaa, that ur blog.. u've ur rite.. same goes to me..
this is my blog.. i can do whatever i want..
nak kutuk ke, nak hina ke, nak luahkan perasaan ke semua bole kan..
sebab it's F.O.C (free of charge) kn kn kn..
"SILALAH MENJADI MATANG SEBELUM ANDA DIMATANGKAN"
nice post laa~
try to take a look now, whose the one should be mature first .. ok?!
that's all.. i'm awayy ;)


salam~

2 comments: