STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: JANGAN MENGHARAP sangatt laa kan!

Sunday, October 16, 2011

JANGAN MENGHARAP sangatt laa kan!

~APA yang ziraa rasa saat ada orang masih MENGHARAP pada diaa~

1) KALAU kat dunia ini tiada undang-undang yang boleh menghukum seseorang apabila mencederai seseorang.. OF COURSE, I WOULD HARM HER!
2) SIAPA yang ta MARAH, JELOUS, SAKIT HATI, MENYAMPAH, BENCI, KECEWA or whatever kalau dapat tahu ex gf bf diaa masih MENGHARAP pada bf diaa kan?!
3) ZIRAA akan senyum sampai ke telinga bila dapat tahu apa2 pasal dia dengan sayangg ziraa.
-penah dengar ta senyum sampai ke telinga sebenarnya SENYUM+TELINGA DA BERASAP nak melenting tauu-
4) KALAU da ta tahan sgt, ziraa akan KETAWA macam orang gila..
-percaya ta kalau lepas ketawa ziraa akan menangis sekuat hati?-
5) ZIRAA cakap "saya okay :) "
-honestly, I'M NOT OKAY at all. i'm GOOD at keeping my real feeling.
6) SELALU ziraa cakap, "lupakan je laa.."
-but,the real is I CANNOT FORGET bout it even a lil' problem. it's far important to me.
7) SENYUM dan KETAWA.. Ziraa memang suka. tapi, ziraa kuat menangis dalam hati sebenarnya :'(
8) ZIRAA malas nak texting, call or whateva laa yang ada relating dgn phone tuu.. sebab tuu, ziraa suka off phone kadang2 dgn letak phone dlm laci..
-sebenarnya, ziraa ta nak tgk msg dan gambar sayangg ziraa kat phone tuu. ziraa sakit hati sgt3. tp, ziraa tauu ziraa makin sayangg sgt3 kat diaa-


* i wish i can be a baby again and start crying at all day. so that, all my problems will walks away when my mom offensive my tears*
*a baby cannot hide their feeling but an adult are good for hiding them*

No comments:

Post a Comment