STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: WHAT has happened to me???

Monday, October 3, 2011

WHAT has happened to me???

 
ZIRAA tak tahu ape yg tak kena dgn diri ziraa sebenarnya.. da 3 hari ziraa tak ada mood. tak ada mood yg melampauu~ apa yg ziraa bt semua tak kena, macam-macam dalam fikiran ziraa tgh fikir skrg ni. hati ziraa berdebar-debar je. YA ALLAH! apa sudah jadi pada aku?? org txted aku tak reply. org call aku tak angkt. even my sayangg txted pon ziraa buat tak tahu. ziraa bukan tak ada credit tp... ntahlaa.. tb2 je malas sgt3. maaf ok sayangg~  i didn't mean it sayangg~ give me some time.. i'll call you nnti ok.. i love you~

honestly, ziraa nak menangis sbnrnya.. tp, ziraa tak bole menangis langsung.. ziraa tauu kalau ziraa menangis ziraa mungkin akn lega sgt3. ziraa suka mengasingkan diri sorang2. ziraa kurungkan diri dlm bilik selama yg mungkin. tgk tv pon mcm nak tak nak je. mungkin hati ziraa yg menangis sbnrnya..

KENAPA DGN NAZIRA NI SEBENARNYA??!!
arghh! ziraa tak tahu apa punca ziraa mcm ni.. mana nazira yg lama ni?!
nak typing ni pon mcm nak tak nak je.. better i perform my prayer first.. inshAllah~ i'll be okay.. skit pon jd laa..
away~
 
* Behind my smile is a hurting heart.  Behind my laugh, I'm falling apart.  Look closely at me and you will see, the girl I am...isn't me. *

No comments:

Post a Comment