STATUS UPDATED!
ASSALAMUALAIKUM... Ziraa tak sabar nak cuti sem.Kehkehkeh. Sir, saya nak A+ ea untuk subject ini :) kehkehkeh...
I LOVE YOU !: SEMALAM!

Wednesday, October 26, 2011

SEMALAM!

ASSALAMUALAIKUM :)

SEMALAM ziraa termimpi ex bf ziraa... HAHA! Serious terkejutt mcm kena electric shock! Err.. apa maknanya ziraa tetibe je bole mimpi diaa ea??? Ouhb! NOOO WAYYY guys. Argh, ta payah over sgt nak cete2 kat sini.. Ok laa, ziraa nak lupakan je mimpi tuu.. Anggap ziraa ta penah mimpi dia lagi laa kan.. Ok, Daadaaa ;)

* kan besttt kalau ziraa bole mimpi yang ziraa ade istana kat atas awan. Bole kawen kat istana awan tuu sekali.. Kawen dlm mimpi pon jadilaa.. Ta kan nak kawen skrg kan. HAHA:p *

No comments:

Post a Comment